Het Superstar Nep Bloed Helder Dun is een mooi en helder kunstbloed. Het kan gebruikt worden voor het maken van bloederige wonden en om een straal bloed over de huid te laten lopen. Omdat het zo dun is, is het ideaal voor het maken van een slagaderlijke bloeding. Heb je bloedspetters nodig bijv. voor op je kostuum? Gebruik dan het Helder Dunne bloed voor een makkelijk en natuurlijk ogend effect. Ideaal voor wonden en Halloween.

 

Gebruik:

 

Dun bloed is aan te brengen met een schoon penseel of spons.

Voor een veeg effect gebruik je een stoppelspons.

Voor een spetter effect neem je een niet al te klein penseel. Doe hier het bloed op. Tik de penseel tegen je hand en het bloed komt in spetters van de penseel neer.

Verwijderen:

 

Het Superstar Nep Bloed Helder Dun is makkelijk te verwijderen met water en zeep. De Superstar Make up Eraser black (art. nr. 139-21720) is ideaal voor het verwijderen van nep bloed met water en zeep.

 

Dit bloed is uitwasbaar. Eventuele vlekken eerst goed uitspoelen met lauw water, daarna wassen op de hand of in de wasmachine.

SuperStar
Nieuw
8714993000047

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.