Bloedpasta
Bloedpasta
Bloedpasta
Bloedpasta

Bloedpasta

GR.Bloedpasta.60
€ 11,50
Inclusief belasting

BLOOD PASTE

Bloedpasta Grimas Blood Paste is een donkerrode zeer dikke pasta voor het maken van oudere wonden (geronnen bloed-effect) en diverse 'special effects'. De structuur blijft beperkte tijd (circa 5 minuten) modelleerbaar.

Bloed Pasta is verkrijgbaar in een tube van 60 ml.

 

Werkwijze

Voor een extra hechting de huid eerst reinigen met Grimas Cleansing Lotion. Bloed Pasta brengt u op de huid aan met een Derma Wax Spatel. Door de stevige structuur van Bloed Pasta kunt u 3-dimensionale effecten bereiken. De verpakking goed sluiten na gebruik.

 

Verwijderen

Schraap de Bloed Pasta met een Derma Wax Spatel van de huid. Restanten Bloed Pasta eerst met koud water en daarna met water en zeep van de huid verwijderen. Als er Blood, Filmblood of Blood Paste op de kleding is gekomen, spoel dit dan uit onder de kraan. Laat het kledingstuk vervolgens weken in een sopje met een voorwasmiddel (Biotex). Was het daarna op de hand uit of doe het in de wasmachine.

Grimas
4 Items
Nieuw
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.